Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Utolsó kommentek

Egy hír és egy fegyelmezetlen magyar reakciója

2012.04.23. 18:46 - Polimánia

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A magyarok fegyelmezetten elfogadják a kihívások miatt szükséges változásokat - mondta Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn, Brüsszelben tartott előadásában, az Európai Politikai Központ elemző műhely rendezvényén.

 

Általam nagyon nem tisztelt Orbán elvtárs!

Tévedésben vagy! Nagy, nagy tévedésben! Egyre többen vagyunk, akik már nem fogadjuk fegyelmezetten az újabb és újabb hazugságaid! Egyedül a neveltetésem akadályoz meg abban, hogy le is írjam ami - már nem csak gondolatban és már nem csak halkan magamban mormolva - egyre többször hagyja el a szám, a Te és rablóbandád orbitális hazugságai hallatán.

Mit gondolsz, meddig tűrjük, hogy a megtakarításaink ellopása, az éléskamránk kirablása után még a zsebünkben is kotorásszatok? Gondolod, hogy szótlanul fogjuk tűrni, hogy a pribékjeid a padlásunkra másszanak és lesöpörjék azokat? Hát nem! Ebben nagyon tévedsz! Mert abban igazad van, hogy birka nép a magyar, de a történelemből azt is megtanulhattad, hogy a türelme is véges és akkor robban. Közlöm veled, hogy lassan a türelmünk végéhez érünk.

 

Nagyon nem tisztelt Orbán elvtárs!

Tudom, hogy el vagy telve magadtól, magadon kívül senkit sem szeretsz. Épp ezért kérdezem, vissza szoktad olvasni, nézni miket is írtál, mondtál régebben? Emlékszel még miket ígértél? Megsúgom: jólétet, jogbiztonságot, nyugalmat. És tudod mit adtál? Ezt is megsúgom: nyomort, visszamenőleges törvénykezést, szabadrablást, csicskáztatást, létbizonytalanságot, és állandó háborúskodást! Adócsökkentés helyett adóemeléseket. Megszűntettél néhány kis adót és helyette egyre többet vezettél be. Már nem is olyan kicsiket. A legújabb agymenéseid: sárga csekkadó (tranzakciós adó), mobil adó, kórházak, iskolák, önkormányzatok, tömegközlekedés kivéreztetése (államosítás álnéven). A nemzeti reformprogramra keresztelt megszorítási csomagban jövőre több mint 600 milliárd elvonást tervezel! Átgondoltad Te ezt? Hanyadik bőrt akarod lenyúzni az emberekről? Gondolod, hogy még ezt is szótlanul tűrjük?

Mostanában megnézed a rólad készült tv vagy videofelvételeket?  Biztosan nem, mert elszörnyülködnél a látványban. Mert mi is látható azokon? Egy vérbeborult szemű, rikácsoló hangú hatásvadász szüneteket tartó, álszenten mosolygó diktátort. Már nem is tudsz beszélni a zemberekhez, csak üvöltesz egyre hangosabban, egyre kétségbeesettebben, egyre rekedtebben. Hiába minden kísérleted, nem tudod álcázni a beteges hatalommániád!

 

Egyre szélesebb körökben közutálatnak örvendő Orbán elvtárs!

Készülj, és készítsd fel a talpnyalóidat is arra, hogy közeleg az idő, amikor csak kordonok közt, TEK-es biztonsági gyűrűben, ragyogó napsütésben is esernyőerdőben tudtok majd közlekedni. Az életed nem kell féltened, nem olyan vérszomjas a magyar, de rothad paradicsom és záptojás már gyűlik a kosarakban. Az Orbántakarodj dalárda is egyre hangosabb lesz. Idáig se nagyon találkoztál a szeretett népeddel, de ezután végképp elmegy majd a kedved tőle. Jobb lesz neked a Parlamentben szónokolnod, ott vigyázhat rád Kövér úr és az újonnan megalapított csendőrsége.


Tisztelhetetlen Orbán elvtárs!

A végére egy idézet, hátha tanulsz belőle (bár ha őszinte akarok lenni, kétlem, hogy bármiből is tanulni tudnál).


Alekszandr Iszajevics Szolzsenyicin:

Ha az embert mindenétől megfosztod, többé már nincs a hatalmadban. Ismét szabad.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://polimania.blog.hu/api/trackback/id/tr244468965

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

470M 2012.04.24. 14:04:30

van még 1 fegyelmezetlen Magyar! ÉN!

lászló71 2012.04.24. 14:20:56

Te ki???Wagy ??? Te magadat ,erkölcs fölé helyezvén ??????

qsztom 2012.04.24. 15:22:51

arról nem is szólva hogy a parlamentben új állásokat hoznak létre a mi terhünkre és a haverok örömére több tizmillióba kerül ez is évente
nem csoda hogy a politikusok és csatlósaik vagyonának hatalmának növekedésével arányosan növekszik az öngyilkosságok száma ,hiszen sok embert valóban kilátástalan helyzetbe hoztak.
Persze ez is egy módja a népirtásnak!

tisztakéz · http://netes.8x.hu/ 2012.04.24. 20:41:36

És hol marad a söralátét???!!!!

nemjoezigy 2012.04.25. 00:29:42

Az a baj, hogy elzárkózik az egész vezérkar az övékétől eltérő véleménytől és így számukra az nincs is.
Én is 56 évesen álláskeresőként mér lemondtam a saját jobblétemről, már csak a 3 gyermekem eltartása, nevelése tart életben.
Könnyebb lenne elviselni a megszorításokat, ha mindenkire egyformán vonatkozna. Akkor (talán) nem is lenne! De itt a nép 90%-a nyomorog, vagy tart a nyomor fele, szemben a 10% gyarapodásával.

+1
süti beállítások módosítása